Wednesday, 29 May 2013

D-6-10 AND SKRG D-5-3

masa sem satu aku duduk dengan roomates aku berempat ja.. tapi bila masuk sem dua aku duduk dengan budak- buadk suksis.... housemate aku sekarang.... macam2 ragam dorang ni.. tapi pape pun aku sayang dorang semua....

hurrmmmm.. aku takut nak rapat sangat-sangat dengan dorang semua sebab satu hari nanti kami akan berpisah..   tapi semua tuh salah.. kalau tak camna nak ada kenangan dengan dorangkan... SAYANG KORANG SEMUA KETAT KETAT...

ni masa jamuan makan malam suksis dekat pulau...

ni pulak masa kami sewa kereta kancil pusing pusing penang masa awal sem dua.. serius naik keta kancil yang kecik tuh smpai tujuh orang.. gila baaqqq haanggg.... and aku la co pilot dia.. sesat2 plak ...hhahhaaa

ni pulak gambar masa latihan menembak dekat lapang sasar mrsm kedah... tembak tah ape ja aku time uh... maklumlah bakat terpendam jauh sangat.. hohoho

muka aku cam hape ja time ni... merry pun cm nk tahan berak ja kami... hahaha...



"SETIAP PERTEMUAN PASTI ADA PERPISAHAN"

"YA ALLAH AMPUNKANLAH DOSA KAMI SEMUA, PELIHARALAH PERSAHABATAN KAMI"

KEEP THE BALL FLYING

"KEEP THE BALL FLYING"

NI GAMBAR MASA KAMI GAME DEKAT MATRIK N.SEMBILAN.. KAMI MENANG TIGA TIGA SET... THEN KAMI MAIN SUKA2 JA DENGAN DORANG SEMUA.. RINDU THAT MOMENT.... PERJALANAN YANG JAUH TAPI SERONOK.... SAKIT PINGGANG...
matrik n.sembilan best cuaca segar ja :D...  maklumlah tempat dia atas bukit kan....



THEN NI PULAK GAME DEKAT UPSI

game antara SUKSIS zon UTARA.... ada team UUM,USM,UPSI, lagi dua team lupa plak u mne.. hehehee .... pape pun memang seronok main volleyball ni...

"KEEP THE BALL FLYING"

"YA ALLAH AMPUNILAH DOSA KAMI SEMUA. PELIHARALAH PERSAHABATAN KAMI SEMUA"...

KEEP THE BALL FLYING...

  ASSALAMMUALAIKUM.....

"KEEP THE BALL FLYING" CAPTION UNTUK VOLLEYBALL
yea..... aku mengenali volleyball dengan lebih rapat lagi bila aku masuk u lah.. dulu time sekolah main gitu2 ja.. tapi bila dah masuk u aku jadi jatuh hati pulak dengan volleyball... banyak suka dan duka yang aku rasa masa join game volley ni... and yang paling indahnya.. aku kenal abang..abang dan kakak.. kakak yang aku dah anggap cm family aku sendri dekat uitm penang ni
ni team volleyball lelaki  kebanyakkan dorang semua dah abis dah.. sem depan confrim rindu suasana dalam court volley with dorang :')...... dari kiri belakang keting, dayat, fitri, mal,sebi, encik amir.mat.afiq.wan, chewe.and amir.. ada g dua orang xda dlam gambar ni azrul ngn ien...



ni pulak team volley pompuan.. kami tak ramai pun. dari kiri kak shida,kak yat,kak alya,aku,helena,along ,arfa,kak as,kak dina xda dlm gambar ... sayang korang semua.. will miss you all :')
sem depan karisma dah tak jumpa dah.... team pun myb dah ada muka baru pape pun...

"KEEP THE BALL FLYING"

"YA ALLAH KAU AMPUNKANLAH DOSA KAMI SEMUA DAN KAU PELIHARALAH PERSAHABATAN KAMI SEMUA"....
ASSALAMMUALAIKUM......

                "SETIAP PERTEMUAN PASTI ADA PERPISAHAN "

Kenapa aku pilih ayat ni sebagai header blog aku sebab aku yakin dengan qada dan qadar ALLAH S.W.T... Setiap pertemuan kita didunia ini pasti ada perpisahan..... mungkin semalam.hari ini  atau  mungkin jugak betahun tahun yang akan datang menjadi hari terakhir pertemuan kita dengan manusia sebelum kita berjumpa kembali Pencipta kita.... iaitu ALLAH S.W.T.... Aku bukan manusia yang baik tetapi aku cuba untuk mengubah diri aku menjadi manusia yang lebih baik INSYA'ALLAH... mulanya sesuatu hijrah itu dari diri kita sendiri... YA ALLAH KUATKAN IMAN KU DAN TUNJUKKANKU JALAN YANG BENAR DAN DIREDHAI MU.......